Daca ar fi banii mei, i-as aloca acestui proiect?

Marturisesc ca elementul care ma face sa emit opinii pe care le consider ca avizate este generat de o mare sansa: multipla perspectiva. Aceasta intrucat in ultimii 20 de ani am fost implicat in foarte multe zone si din multiple roluri.

Desigur ca prin forta lucrurilor, principala dimensiune poate fi considerata ca una “antreprenoriala”. Am avut insa oportunitatea de a ma intersecta cu zona “de stat” cel putin in doua randuri – o data ca executiv – “manager privat” la PrioriPost/Posta Romana, a doua oara ca membru in Consiliul de Administratie al unei alte mari companii de stat.

Carevasazica, cu toata smerenia, insa consider ca inteleg fenomenele, ma prind repede si inclin sa cred ca stiu despre ce vorbesc.

Pe de alta parte, recunosc ca am o simpatie deosebita si un respect mare pentru cei proveniti din mediul privat care au acceptat cu buna-intentie sa se inhame in ultima perioada in diferite misiuni “la stat”. Imi doresc sa reuseasca, influentand in bine lucrurile.

Gandurile urmatoare mi-au fost inspirate de un articol din care aflam ca “Ministerul Economiei vrea sa lanseze un program de sustinere a antreprenorilor care au esuat in primul business, acesta numindu-se “A doua sansa” si fiind sustinut din bani europeni prin Programul Operational Capital Uman (POCU) 2016-2020.”

Citeste mai mult pe WALL STREET