Mesajul unui antreprenor roman după performanta istorica a Simonei: “Multumesc! Pe cand zero impozit pentru legende?”

Antreprenorul român Octavian Bădescu a trimis Gazetei Sporturilor o opinie prin care afirmă că sportivii de valoare ai țării ar trebui scutiți de impozite

Antreprenor în sectorul serviciilor și investitor în domeniul imobiliar, colaborator al unor publicații precum Ziarul Financiar, wall-street.ro sau Profit, Bădescu afirmă că o soluție ar fi “să fii taxat mai puțin procentual atunci când propria performanță îți generează câștiguri mai mari, pentru a stimula oamenii să câștige”.

Iată, mai jos, textul acestuia:

“Motto: “De bucurii noi rar avurăm parte…” (Cântec pentru Oltenia – Adrian Păunescu)

Mărturisesc că tenisul îl urmăresc doar din când în când, prin urmare nu pot și nu voi scrie despre tenis. Ci despre respect.

Știu că Ilie Năstase a fost numărul 1 mondial în urmă cu aproape 50 de ani. O legendă care a adus României mai mult renume decât miliarde de euro investite în marketing de țară. Am avut șansa de a-l și vedea jucând în Cupa Davis acum vreo 30 și ceva de ani. Am auzit și de Virginia Ruzici. O mai știu pe Irina Spârlea, ne-am bucurat mult când a ajuns pe locul 7 în ierarhia mondială, cu două decenii în urmă. Respect!

De Simona Halep am auzit prima data în contextul în care și-a sacrificat sânii pe altarul tenisului. Ziua în care a fost evident că va deveni o stea. O fată cu o astfel de putere nu putea avea un alt destin.

Am trăit victoriile de la Madrid, finala de acum 3 ani de la Roland Garros, victoria la zero cu Serena, finala din Franța, sfertul de la Wimbledon din acest an și multe alte momente, unele care ne-au produs o nespusă fericire. Pentru toate aceste momente îi mulțumesc Simonei, așa cum i-am mulțumit lui Hagi, lui Popescu sau Nadiei Comaneci – o altă legendă, primul 10 din istoria gimnasticii. Respect!

Astăzi e o zi mare. Simona își ocupă meritatul loc în istorie. Și devine legendă. Numărul 1 mondial.

De câțiva ani încoace, o prezență constantă în primele 10 jucătoare de tenis ale lumii, Simona aduce României în ansamblu, prin extensie tuturor cetățenilor ei, beneficii de imagine incomensurabile.

Citeste mai mult AICI.